Këto janë ditë shumë të mira për të ushqyer mendjen me libra të mirë. Me këshillat e mikes tonë Suela Bala, ne ju sjellim disa nga titujt më të mirë për fëmijë. Nëse nuk i keni në shtëpi, ju sygjerojmë t’i bëni pjesë të listës së blerjeve të domosdoshme, ashtu si për ushqimet.

Ja disa prej titujve me historitë më bukura, mbresëlënëse dhe edukative.

1-Aventurat e Nils Holgerosnit

2- Aventuriat e Dinpakut dhe Dinshumit

3- Mery Popins

4- Aventurat e Çufos

5-Aventurat e Hakëlberi Finit. (Për fëmijët 12-14 vjec)

6-Aventurat e Hakëlberi Finit

7- Princi dhe i varfri, Mark Twein

8-Kolana e librave të shtëpisë magjike, klasikët të përpunuar

9- Përralla. 1001 Netë, dhe të gjithë Përrallat Arabe 1,2,3. Bota e Përrallave